Geld lenen: 2 aanbiedingen

1
Santander.nl

€ 50 000

Eerste lening

€ 2 500 -

50 000

Leenbedrag

18 - 75

Leeftijd

Vraag direct aan
Vaste rente
Ontvangsttijd 1 dag
24/7 bereikbaar
2
Saldodipje.nl

€ 1 800

Eerste lening

€ 100 -

1 800

Leenbedrag

18 - 75

Leeftijd

Vraag direct aan
Online aanvragen
Ontvangsttijd 1 dag
Beslissing binnen enkele minuten

Adres: Vliegend Hertlaan 77, 3526, KT Utrecht, Nederland

Telefoon: 030 63 88 100

E-mail: klantenservice@santander.nl

Max. jaarlijks kostenpercentage (APR): 14%

Looptijd: 1 jaar - 10 jaar

Kredietbedrag 2500 €, termijn 72 maanden, rente bedrag 870.21 €, totaal bedrag: 3370.21 €, JKP 10.90%.

Adres: Calle Pallars, 4 - 8, 25004, Lleida, Spanje

Telefoon: -

E-mail: klantenservice@saldodipje.nl

Max. jaarlijks kostenpercentage (APR): 13.96%

Looptijd: 62 dagen - 1 jaar

Kredietbedrag 1100 €, termijn 3 maanden, rente bedrag 17.98 €, totaal bedrag: 1117.98 €, JKP 13.61%.

Geld lenen

Geld lenen via Lening15.nl is betrouwbaa.Bij ons vind je een lening met de voor jou beste voorwaarden en de laagste rente. Je kunt voor verschillende doelen een lening aanvragen. Welke reden je ook hebt, wij vergelijken verschillende kredietverstrekkers voor jou. We kijken naar de rente en de voorwaarden, zodat jij de beste én goedkoopste lening vindt.

Ga je geld lenen, dan stort de geldverstrekker in de meeste gevallen het gewenste bedrag in één keer op je rekening. Dit bedrag moet je vervolgens in maandelijkse termijnen terugbetalen. Daarbovenop betaal je nog rente over het geleende bedrag.

Waar moet je op letten als je een lening afsluit?

Er zijn veel redenen waarom mensen geld lenen. Soms doet er zich een buitenkans voor en is uitsluitend spaargeld niet voldoende. Door een lening af te sluiten, heb je tijdelijk meer geld. Dat kan een oplossing zijn, maar alleen als het aflossen in je budget past.

Een lening afsluiten lijkt heel makkelijk. Maar er zijn altijd risico’s aan verbonden. Als je weet waar je op moet letten, weet je wat je kunt verwachten en kun je verantwoord lenen. Vraag je eerst af of je wel echt een lening nodig hebt.  Kijk dan altijd of de lening in je budget past. Zorg ervoor dat je lening niet langer loopt dan de levensduur van datgene wat je ermee wilt betalen. Laat je niet alleen verleiden door de genoemde rente. Maar kijk ook naar de aflossingsperiode, de kosten per maand en vooral naar de totale kosten van de lening.

Geld lenen rente

Geld lenen kost geld. Dit betekent dat je rente betaalt over het leenbedrag. Het hangt van de kredietverstrekker, het leendoel, het leenbedrag, het bedrag dat je per maand aflost en in hoeveel maanden je het bedrag wilt aflossen af hoe hoog de rente is. De rente bepaalt de extra kosten voor de lening. Geld lenen zonder rente te betalen is in sommige gevallen mogelijk. Een renteloze lening kan bijvoorbeeld voor een bepaalde periode renteloos zijn, maar kost na verloop van tijd meer geld.

Wat zijn de voorwaarden om een lening aan te vragen?

Om een lening aan te vragen, moet u aan de volgende voorwaarden voldoen:

 • Uw leeftijd is tussen de 18 en 75 jaar oud;
 • U moet een inwoner zijn van Nederland;
 • U heeft een Nederlands telefoon nummer;
 • U heeft een Nederlands rekening nummer welke op uw eigen naam staat.
 • U bent in het bezit van een geldig ID document;

Kan ik geld lenen met een negatief BKR?

In sommige gevallen is het mogelijk om met een negatieve BKR melding een lening af te sluiten.

  Wat is de JKP (APR)?

  Het JKP (jaarlijks kostenpercentage) (APR) is een totaal kostenplaatje van de lening per jaar, uitgedrukt in het percentage van het geleende bedrag. Het JKP bestaat uit twee delen: een deel kosten voor de aflossing en rente die je jaarlijks betaalt en een deel kosten die je maakt om de lening af te sluiten en overige kosten.

  Let op! Geld lenen kost geld

  Het is belangrijk op te merken dat de lening niet gratis is! Financiële ondernemingen zijn verplicht hem in reclame-uitingen voor alle kredieten op te nemen. Zo weet je dat bepaalde aanbiedingen eigenlijk een lening zijn.

  Lening15.nl is geen kredietverstrekker, een financieel adviseur of enig ander soort financiële instelling. Wij vergelijken Financiële producten en services om de consument te helpen tijd en geld te besparen.

  Max. jaarlijks kostenpercentage (APR): 14%. Voorbeeld: kredietbedrag 2500 €, termijn 72 maanden, rente bedrag 796.00 €, totaal bedrag: 3296.00 €, JKP (APR) 10%. Looptijd: vanaf 62 dagen tot 10 jaar.