Minilening: 2 aanbiedingen

1
Soscredit.nl

€ 50 000

Eerste lening

€ 500 -

50 000

Leenbedrag

18 - 75

Leeftijd

Vraag direct aan
Geld lenen
Ontvangsttijd 1 dag
Voordelig
2
Saldodipje.nl

€ 1 800

Eerste lening

€ 100 -

1 800

Leenbedrag

18 - 75

Leeftijd

Vraag direct aan
Online aanvragen
Ontvangsttijd 1 dag
Beslissing binnen enkele minuten

Adres: Nederland

Telefoon: -

E-mail: info@soscredit.nl

Max. jaarlijks kostenpercentage (APR): 14%

Looptijd: 3 maanden - 10 jaar

Kredietbedrag 2500 €, termijn 72 maanden, rente bedrag 870.21 €, totaal bedrag: 3370.21 €, JKP 10.90%.

Adres: Calle Pallars, 4 - 8, 25004, Lleida, Spanje

Telefoon: -

E-mail: klantenservice@saldodipje.nl

Max. jaarlijks kostenpercentage (APR): 14.94%

Looptijd: 62 dagen - 1 jaar

Kredietbedrag 1100 €, termijn 3 maanden, rente bedrag 17.98 €, totaal bedrag: 1117.98 €, JKP 13.61%.

Minilening

Snel op zoek naar een relatief kleine hoeveelheid geld, maar wil je niet maandenlang in de schulden zitten? Met een minilening kun je snel en zonder gedoe geld lenen. Via het internet of een sms is het mogelijk om snel een klein bedrag te lenen. Deze leningen moet je binnen een korte tijd terugbetalen. In vergelijking met bankleningen heb je het geld van een minilening meestal al snel op je rekening. Het duurt 10 minuten om een minilening aan te vragen op een van de websites van de aanbieder. Het enige wat u hoeft te doen is een kopie van uw identiteitskaart en de borgsteller. De keuring kan tot één werkdag duren. Na goedkeuring wordt de minilening binnen 24 uur op uw rekening bijgeschreven. 

Geld op korte termijn 

Een minilening is geschikt voor iedereen die op korte termijn geld nodig heeft, maar voor die tijd nog geen salaris ontvangt. Er zijn natuurlijk veel redenen om een minilening af te sluiten: een verkeersboete, een onbetaalde rekening of een onverwachte hoge telefoonrekening; een minilening kan er voor zorgen dat je niet direct in de problemen komt en je netjes aan je financiële verplichtingen kunt voldoen. Consumenten lenen een bedrag tussen de 100 en 1500 euro. Daar komen nog weinig transparante kosten bij, zoals garantstellingen bij een ‘betrouwbare partij’, afsluit- en administratiekosten en ‘servicekosten’.

Minilening zonder BKR

Wil je geld lenen met een negatieve BKR registratie op je naam of kan je de bank geen loonstrook tonen? Dan biedt deze lening uitkomst. Dit is één van de redenen waardoor de minilening in korte tijd zo populair is geworden in Nederland. Voor veel mensen die geld nodig hebben, is het BKR de grootste vijand. Het BKR, Bureau Krediet Registratie, houdt namelijk bij wie netjes zijn schulden aflost en wie niet. Doe je dit niet, dan komt er een rood kruisje bij je naam te staan: een negatieve BKR-registratie. Met zo’n negatieve registratie is de kans ontzettend klein dat je nog een andere lening kunt krijgen.

Voordelen

  • De snelste kleine lening op de markt
  • Onmiddellijke bevestiging met mogelijkheid tot snelle uitbetaling, vaak binnen 24 uur
  • Snel geld lenen zonder loonstrook
  • Korte looptijd
  • Direct lenen zonder BKR toetsing

Nadelen

  • Een nadeel van een minilening is de korte looptijd. Deze korte looptijd houdt in dat je het hele bedrag inclusief rente in relatief korte tijd moet terugbetalen. 
  • Zeer korte looptijden
  • Garantiesteller vereist
  • Hogere rentevoeten dan bij een lening op afbetaling
  • Vaak slechtere omstandigheden voor nieuwe klanten

Wat kost een minilening?

Geld lenen kost geld, en dat geldt ook voor minileningen. De kosten zijn inclusief rente en servicekosten. In sommige gevallen zijn daar extra kosten aan verbonden, zoals een externe garantsteller. Hoe langer de looptijd, hoe hoger de kosten. Hoe hoger het leenbedrag, hoe hoger de kosten. 

Lening15.nl biedt je een 100% onafhankelijke vergelijking waarin je het grootste aanbod leningen vergelijkt. Start vandaag nog en ontdek jouw mogelijkheden!

Lening15.nl is geen kredietverstrekker, een financieel adviseur of enig ander soort financiële instelling. Wij vergelijken Financiële producten en services om de consument te helpen tijd en geld te besparen.